Uitzendbureau Veenendaal en omgeving

Schakel Getec in voor het tijdelijk of langdurig  invullen van de personele bezetting binnen jouw bedrijf. Ons uitzendbureau is vooral werkzaam binnen de sectoren:

  • Bouw & techniek
  • Industrie & productie
  • Transport & logistiek

We hebben breed inzetbaar personeel. Van loodgieter tot elektromonteur, van calculator tot logistiek medewerker, van vrachtwagenchauffeur tot projectleider, van schilder tot werkplaatstimmerman, van (mechanisch) monteur tot opperman, van (afbouw) timmerman tot heftruckchauffeur, van operator tot lasser, van productiemedewerker tot tegelzetter, van administratief medewerker tot metselaar. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Uitzendbureau regio Veenendaal

Getec is voornamelijk actief in de regio Veenendaal (Ede – Veenendaal). Voor veel van onze flexibele vakmensen is dat hun woonplek. We richten ons voornamelijk op bedrijven die werkzaamheden hoofdzakelijk in Midden-Nederland hebben (Arnhem – Utrecht).

We bespreken graag de mogelijkheden voor het inzetten van personeel. Voormalige medewerkers, nieuwe gezichten: je geeft het aan, wij regelen het en verlonen het personeel.

NEN-gecertificeerd en aangesloten bij NBBU

Wij hebben transparantie en professioneel handelen hoog in het vaandel staan. Daarom is Getec NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat zorgt voor een goede controle op de verloningen, ziek- en herstelmeldingen en de premieafdrachten en CAO toepassingen. Daarnaast is Getec aangesloten bij de NBBU. Dat zorgt voor een goede coaching en betrouwbaarheid in de markt.

Ik zoek personeel

Wij helpen je aan een baan

De juiste persoon op de juiste plaats: dat is ons doel. Geef ons je wensen door in via ons formulier en we helpen u zo snel mogelijk. Andere vragen of liever een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in.

Inschrijven als werkzoekende