Detacheringsbureau in Veenendaal

Vakkundig personeel op locatie die projectmatig maar structureel te werk gaan. Dat is wat je mag verwachten van de vakmensen die met veel inzet bij Getec Detachering werken. Zij werken met veel passie in de bouw en in de techniek. Ons team mensen is altijd goed uitgerust met gereedschap en indien nodig voorzien van een Getec bedrijfsauto. Zo gaan zij iedere dag de uitdaging weer aan. Op zoek naar échte vakmensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ik zoek personeel in de bouw

Vakkundig personeel in de bouw

Vakmensen. Het is de kern én de basis. Getec detacheringsbureau heeft vakmensen in Veenendaal waar we als bedrijf achter staan. Deze mensen hebben hun meerwaarde al bewezen, daarom zijn ze bij ons in vaste dienst. Ze worden verloond volgens de CAO Klein Metaal/Elektro of de Bouw CAO met ADV en Bouw Pensioen.

Detachering in diverse functies

Ons detacheringsbureau in Veenendaal staat bekend om haar diversiteit in functies. Reken op de veelal nog vertrouwde en bekende beroepen als o.a. timmerman, metselaar, (elektro)monteur, loodgieter en andere aanverwante functies in de bouw en techniek. Maar ook in de Prefab Bouw kom je het vakkundige personeel van Getec tegen.

Op zoek naar werk via een fijn detacheringsbureau? Schrijft je dan vrijblijvend in als werkzoekende. Langskomen kan uiteraard ook, maar dan graag op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Getec Detachering richt zich primair op loondienst: mensen aan een baan helpen. We zetten de juiste man op de juiste plek, maar ook het bemiddelen van Zzp-ers is geen enkel probleem. Getec heeft officieel goedkeuring van de belastingdienst voor bemiddeling van Zzp-ers. Wij verzorgen de complete facturatie en documentenbeheer. Op deze manier regelen we het prettig en veilig voor opdrachtgever én zzp-er. Meer weten?